کونگ‌فو، پاندا، جک بلک؛ بررسی ۱۰ فیلم برتر باکس آفیس در هفته‌ی گذشته

۶ بهمن ۱۳۹۵ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۹ دقیقه

کمتر از چند هفته تا برگزاری مراسم اسکار امسال باقی نمانده و همان‌طور که هفته‌ی گذشته هم اشاره کردیم، همین موضوع مستقیما روی میزان و جنس استقبال سینما دوستان آمریکایی از فیلم‌های در حال اکران، تاثیر گذاشته است. در مقاله‌ی معرفی و بررسی ۱۰ فیلم برتر و پرفروش جدول باکس‌ آفیس این هفته قصد داریم ضمن واکاوی دلایل فروش هرکدام از این فیلم‌ها، به دلایل استقبال از آن‌ها هم بپردازیم. به نقش مراسم اسکار در داغ‌تر شدن بازار سینما در یکی دو هفته‌ی گذشته هم میپردازیم.

البته بد نیست بدانید، قصد داریم از این هفته به بعد با رویکردی جدید به بررسی فیلم‌های باکس آفیس بپردازیم. در رویکرد جدید میزان اطلاعات عمومی که در خصوص هرکدام از فیلم‌های حاضر در جدول ارایه می‌دهیم، کاهش پیدا کرده است؛ در عوض به‌شکل شاخص به فروش و عوامل تاثیرگذار بر فروش فیلم‌ها پرداخته‌ایم. همین رویکرد جدید باعث شده است تا طول مقاله‌ی بررسی باکس آفیس هفتگی کم‌تر بشود. هدف‌مان هم این بوده تا با کم‌تر کردن حجم متن بستری فراهم کنیم تا خواننده‌های بیش‌تری تا انتهای آن را بخوانند. از شما خواننده‌های مقاله‌ی باکس آفیس درخواست می‌کنیم بعد از مطالعه‌ی مدل جدید، بازخوردهای‌تان را برای‌مان به شکل ایمیل یا کامنت ارسال کنید. این‌که مدل جمع‌وجورتر مقاله را بیش‌تر پسندیده‌اید یا ترجیح می‌دهید مقاله‌ای پروپیمان و بلند، مثل هفته‌های گذشته، مطالعه کنید. منتظر نظرات شما هستیم.

اما بپردازیم به جدول باکس آفیس هفته‌ای که گذشت. در هفته‌ای که گذشت در میان ۱۰۰ فیلم برتر و پرفروش جدول باکس آفیس، ۷ عنوان در نوبت نخست اکران قرار داشتند و برای بار اول روی پرده رفتند. این آمار با توجه به ده پانزده‌ هفته‌ای که از شروع به کار مقالات بررسی باکس آفیس می‌گذرد، مناسب به‌نظر می‌رسد و خبر از فصل پرکار سینمای آمریکا می‌دهد. درست مشابه هفته‌ی گذشته از میان ۷ فیلمی که برای اولین بار پرده را تجربه کرده‌اند، ۳ فیلم موفق شده‌اند آن‌قدر خوب بفروشند که خودشان را تا جمع ۱۰ فیلم برتر جدول باکس‌ آفیس بالا بکشند. فیلم‌هایی که در ادامه به‌شکل مفصل در موردشان سخن خواهیم گفت.

بد نیست بدانید هنوز تعداد زیادی از فیلم‌های کار درست در برنامه‌ی اکران محدودشان هستند و به‌محض اکران عمومی‌شان، شاهد حضور آن‌ها در میان ۱۰ برتر خواهیم بود. از جمله‌ی این فیلم‌ها می‌توان به قسمت سوم از مجموعه فیلم‌های «مردی به نام ایپ» (Ip Man 3) اشاره کرد که هفته‌ی پیش هم درخصوص‌اش صحبت کردیم. این فیلم که در سبک رزمی ساخته شده مشتاقان بسیار زیادی دارد و مطمئنا با آغاز اکران عمومی‌اش، تعداد زیادی از طرفداران این سبک را به سالن‌های سینما می‌کشاند. یکی دیگر از این فیلم‌ها ۴۵Years، جدیدترین ساخته‌ی «اندرو هیگ»، فیلم‌ساز انگلیسی است. جدیدترین فیلم بلند هیگ توانست نظر بسیاری از کارشناسان و منتقدان سینمایی را به خودش جلب کند و حتی در شصت و پنجمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم برلین هم در بخش مسابقه حاضر بود. فیلم سینمایی ۴۵Years در مراسم اسکار امسال هم در چندین بخش نامزد دریافت جایزه‌ شده است. فیلم سینمایی Aferim! هم هنوز اکران خصوصی دارد و با این‌که تنها در ۶ سالن سینمای ایالات متحده روی پرده رفته، اما در هفته‌ای که گذشت موفق شد، ۱۹.۵ هزار دلار بفروشد.

تا یادمان نرفته، از این هفته به بعد قصد داریم در انتهای هر کدام از مطالب باکس آفیس، یک فیلم را هم به‌عنوان فیلم هفته معرفی کنیم. فیلم‌هایی که در این بخش معرفی می‌شوند پیش‌تر حتما برای یک هفته هم شده در میان ۱۰ فیلم برتر جدول هفتگی باکس آفیس حضور پیدا کرده‌اند. هم‌چنین مطمئن می‌شویم که بهترین نسخه‌ی این فیلم‌ها برای دانلود در اختیار کاربران قرار گرفته تا بتوانید بهترین کیفیت ممکن آن‌ها را تجربه کنید.

بدون مقدمه‌ی بیش‌تر می‌رویم سراغ ۱۰ فیلم برتر باکس آفیس هفته‌ی گذشته و پیش از همه شماره‌ی ۱۰ جدول:

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

010

۱۰- Fifty Shades of Black

هفته‌های اکران: ۱/ فروش هفته‌ی گذشته: ۵.۹ میلیون دلار

احتمالا نام رتبه‌ی دهم جدول باکس آفیس این هفته، برای شما هم حسابی عجیب و غریب به‌نظر آمده. اشتباهی در کار نیست؛ فیلم سینمایی Fifty Shades of Black، با رویکردی هجو ماجراها و اتفاقات فیلم هم‌نام‌اش را (البته با تن خاکستری!) به سخره گرفته. این رویکرد تا پیش از این بارها در سینمای آمریکا دیده شده و خیلی هم اتفاق جدیدی نیست. احتمالا خود شما هم چندتایی از این فیلم‌های نقیضه را دیده‌اید که هدف‌شان به چالش کشیدن ساختار عمدتا بی چفت و بست فیلم‌های اصلی است.

فیلم سینمایی Fifty Shades of Black را «مایکل تیدس» ساخته که در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش هیچ عنوان دندان‌گیری به‌چشم نمی‌خورد. البته در ساختن این فیلم «مارلون وینس»، کمدین نام آشنای آمریکایی حسابی به تیدس کمک کرده. وینس در فیلم سینمایی Fifty Shades of Black بازیگر نقش اول هم هست.

010-1

فیلم سینمایی Fifty Shades of Black در اولین هفته‌ی اکران‌اش ۲۰۷۵ سال سینما در اختیار داشت. البته با توجه به فروش ۵.۹ میلیون دلاری‌اش در هر کدام از این سالن‌ها به‌طور متوسط ۲۸۴۴ دلار فروخته که ابدا رقم خیره‌کننده‌ای نیست. اکران جهانی فیلم هم هنوز شروع نشده و به‌همین خاطر فروش کل Fifty Shades of Black به همین حدود ۶ میلیون دلار محدود می‌شود. فیلم حتی نتوانسته نظر کاربران سایت IMDB را جلب کند و به‌طور میانگین نمره‌ی نه‌چندان جالب ۳.۴ از ۱۰ را گرفته. منتقدان البته برای فیلم نمره‌ی ۱۰ از ۱۰۰ را درنظر گرفته‌اند که یک جورهایی از فیلم اصلی هم بدتر است!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

009

۹. Thirteen Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

هفته‌های اکران: ۳/ فروش هفته‌ی گذشته: ۶.۲ میلیون دلار/ مجموع فروش ۳ هفته‌ی گذشته: ۴۲.۸ میلیون دلار

فیلم سینمایی «۱۳ ساعت: سربازان مخفی بنغازی»، جدیدترین ساخته‌ی «مایکل بی» در سومین هفته‌ی اکران‌اش ۶.۶ میلیون دلار فروخت تا از رتبه‌ی هفتم جدول برترین‌ها و پرفروش‌ترین‌ها باکس آفیس تا رتبه‌ی نهم سقوط کند. بعید به‌نظر می‌رسد در هفته‌ی آینده شاهد حضور ۱۳ ساعت در میان ۱۰ برتر جدول باکس آفیس باشیم. برای آن دسته از خواننده‌هایی که مطالب هفته‌ی گذشته را مطالعه نکرده‌اند، ۱۳ ساعت ماجرای واقعی حمله به سفارت آمریکا در شهر بنغازی، پایتخت کشور لیبی را روایت می‌کند. این ماجرا که در سال ۲۰۱۲ میلادی به وقوع پیوست، مرگ سفیر وقت آمریکا در لیبی را به همراه داشت. اما کماندوهای ویژه‌ی ارتش آمریکا در یک عملیات نجات ۱۳ ساعته موفق می‌شوند بازماندگان را از مرکز خطر دور کنند.

009-1

۱۳ ساعت در هفته‌ای که گذشت ۱۱۴ سال سینمای‌اش را از دست داد تا مجموع سالن‌های نمایش دهنده‌اش به ۲۸۰۳ برسد. البته همین تعداد کاهش تعداد سالن هم کافی بود تا فروش ۱۳ ساعت در مقایسه با هفته‌ی پیش از آن ۳۰.۵ درصد کم‌تر شود. ۱۳ ساعت اکران جهانی‌اش را هم آغاز کرده. اما میزان فروش‌اش در سینمای خارج از آمریکا در مقایسه با فروش درون مرزی‌اش ابدا قابل مقایسه نیست. ۱۳ ساعت در خارج از آمریکا تنها ۱.۷ میلیون دلار فروخته که فقط ۳.۸ درصد از فروش کل‌اش را شامل می‌شود. ۱۳ ساعت از کاربران سایت IMDB نمره‌ی قابل قبول ۷.۶ از ۱۰ را دریافت کرده است. منتقدان و کارشناسان فیلم و سینما هم به روایت سایت Rotten Tomatoes نمره‌ی میانگین ۵۵ از ۱۰۰ را برای ۱۳ ساعت ثبت کرده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

008

۸. The 5th Wave

هفته‌های اکران: ۲/ فروش هفته‌ی گذشته: ۷.۱ میلیون دلار/ مجموع فروش ۲ هفته‌ی گذشته: ۲۰.۳ میلیون دلار

می‌رسیم به رتبه‌ی هشتم جدول برترین و پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس. فیلم سینمایی «موج پنجم» (The 5th Wave) را «جی بلکسون»، کارگردان و نویسنده‌ی آمریکایی ساخته است. مثل «مایکل تیدس» در کارنامه‌ی فیلم‌سازی بلکسون هم عنوان‌های درست و درمان دیده نمی‌شود. اما بلکسون برای ساخت جدیدترین فیلم‌اش سراغ یک کتاب درست و درمان رفته تا قصه و روایت‌های فیلم‌اش را از روی آن اقتباس کند. موج پنجم از روی کتابی به همین نام اقتباس شده. کتابی که «ریک یانسی»، نویسنده‌ی آمریکایی در سال ۲۰۱۳ میلادی نوشته و به چاپ رسانده است. کتاب در زمان انتشارش کلی طرفدار پیدا کرد و همین هم دلیل اصلی بلکسون برای استفاده‌ی اقتباسی از آن بوده. البته کتاب ۳ جلد دارد و همین می‌تواند یکی دیگر از دلایل استفاده از آن باشد. کارگردان با این روش ساخت فیلم‌اش برای دو قسمت بعد را هم تضمین کرده است.

008-1

موج پنجم در هفته‌ای که گذشت با این‌که هیچ سالن سینمایی را از دست نداده اما در مقایسه با هفته‌ی پیش از آن ۳۰.۸ درصد کم‌تر فروخته تا با سقوطی دو پله‌ای از رتبه‌ی ششم تا هشتم سقوط کند. موج پنجم در حال حاضر ۲۹۰۸ سالن سینما دارد که احتمالا در هفته‌های آینده از تعدادشان کاسته خواهد شد. تهیه‌کننده‌های فیلم برنامه‌ی مناسبی برای اکران خارجی آن داشته‌اند. به‌همین خاطر هم در دومین هفته‌ی اکران، موج پنجم موفق شده است در خارج از خاک آمریکا ۴۵ میلیون دلار بفروشد. این مقدار فروش ۶۸.۵ درصد از کل فروش موج پنجم را در برمی‌گیرد. موج پنجم تا این لحظه موفق شده است ۶۵.۸ میلیون دلار بفروشد که عدد و رقم بدی نیست. خصوصا وقتی بدانید برای ساخت این فیلم تنها ۳۸ میلیون دلار هزینه شده است.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

007

۷. The Boy

هفته‌های اکران: ۲/ فروش هفته‌ی گذشته: ۷.۵ میلیون دلار/ مجموع فروش ۲ هفته‌ی گذشته: ۲۱.۱ میلیون دلار

فیلم سینمایی «پسربچه» که رتبه‌ی دوم جدول باکس آفیس این هفته را به خودش اختصاص داده هم دومین هفته‌ی اکران‌اش را پشت‌سر می‌گذارد. این فیلم جدیدترین ساخته‌ی «ویلیام برنت» است که در میان سینما دوستان چندان شناخته شده نیست. اما همان‌طور که هفته‌ی پیش هم گفتیم برنت استاد ساختن فیلم‌هایی با بودجه‌ی محدود است و می‌تواند با ۱ میلیون دلار بودجه فیلمی بسازد که ۱۰۰ میلیون دلار بفروشد. فیلم سینمایی پسربچه هم با وجود این‌که هنوز در سینماهای خارج از خاک آمریکا اکران نداشته اما موفق شده است ۲۱.۵ میلیون دلار بفروشد. آن هم در دومین هفته‌ی اکران‌اش. این مقدار دو برابر بودجه‌ای است که برای ساخت این فیلم سینمایی میان‌رده هزینه شده است. فیلم سینمایی پسربچه با این‌که در هفته‌ی گذشته هیچ سالن سینمایی را از دست نداده، اما در مقایسه با هفته‌ی پیش از آن ۲۹.۹ درصد کم‌تر فروخته است. پسربچه در حال حاضر ۲۶۷۱ سالن سینما را در کشور ایالات متحده در اختیار دارد.

007-1

فیلم سینمایی پسربچه که در ژانر وحشت ساخته شده ماجراهای یک پرستار بچه را روایت می‌کند. این پرستار جوان که نقش‌اش را «لورن کوهن» نام آشنا بازی می‌کند برای نگهداری از یک پسربچه توسط خانواده‌ای انگلیسی به خدمت گرفته می‌شود. اما بعدا می‌فهمد که پسری در کار نیست و خانواده تمام این مدت از عروسکی پلاستیکی نگهداری می‌کردند و همین هم می‌شود شروع ماجراهای ترسناک فیلم. فیلم سینمایی پسربچه از کاربران سایت IMDB نمره‌ی ۶.۵ از ۱۰ گرفته. منتقدان و کارشناسان سینما هم برای‌اش نمره‌ی نه‌چندان جالب ۲۱ از ۱۰۰ را ثبت کرده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

006

۶. Dirty Grandpa

هفته‌های اکران: ۲/ فروش هفته‌ی گذشته: ۷.۵ میلیون دلار/ مجموع فروش ۲ هفته‌ی گذشته: ۲۲.۸ میلیون دلار

فیلم سینمایی Dirty Grandpa، جدیدترین ساخته‌ی «دن میزر» هم تازه دومین هفته‌ی اکران‌اش را پشت‌سر می‌گذارد و جزو تازه‌واردها به‌شمار می‌رود. فیلم Dirty Grandpa از آن دسته عناوینی است که فقط و فقط برای فروش، روی بازیگران‌اش حساب باز کرده. اما فیلم آن‌قدر بد از آب درآمده که حتی حضور بازیگران کار درستی مثل «رابرت دنیرو» و «زک افران» هم به داد‌ش نرسیده‌اند و Dirty Grandpa در هفته‌ای که گذشت بدون از دست دادن حتی یک سالن سینما، ۳۱.۷ درصد کم‌تر از هفته‌ی پیش از آن فروخت. فیلم سینمایی Dirty Grandpa در حال حاضر ۲۹۱۲ سالن سینما را در اختیارش دارد که در نوع خودش آمار قابل توجهی به‌نظر می‌رسد.‌ Dirty Grandpa هنوز فروش خارج از خاک ایالات متحده‌‌اش را آغاز نکرده و به‌همین خاطر هم هر آن‌چه در این دو هفته فروخته به ۲۳.۴ میلیون دلار محدود می‌شود.

006-1

فیلم سینمایی Dirty Grandpa قصه‌ا‌‌ی ساده و سردستی دارد. پسری جوان می‌خواهد ازدواج کند و همه‌ی برنامه‌ریزی‌ها هم انجام شده. اما والدین‌اش از او می‌خواهند قبل از شروع مراسم ازدواج پدربزرگ‌اش را برای سفری چند روزه به خارج از شهر ببرد. از قضا پدربزرگ حسابی اهل حال است و تا می‌تواند برای پسر در جریان سفر دردسر ایجاد می‌کند. همین کشمکش بین پدربزرگ و نوه هم پیرنگ اصلی قصه را سروشکل داده است. البته ناگفته نماند در نخستین هفته‌ی اکران Dirty Grandpa استقبال بدی از آن نشد. استقبالی که احتمالا عمده دلیل‌اش هم‌کاری چندباره‌ی کارگردان فیلم با «ساشا بارون کوهن»، کمدین مطرح آمریکایی بوده. احتمالا تعداد بسیار زیادی از سینمادوستان آمریکایی تصور کرده‌اند با دیدن این فیلم می‌توانند شاهد تجربه‌ی مشابهی از فیلم‌های کوهن باشند که البته این اتفاق نیافتاده.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

005

۵. Ride Along 2

هفته‌های اکران: ۳/ فروش هفته‌ی گذشته: ۸.۴ میلیون دلار/ مجموع فروش ۳ هفته‌ی گذشته: ۷۰.۸ میلیون دلار

درباره‌ی فیلم سینمایی Ride Along 2 در دو هفته‌ی گذشته حسابی گفته‌ایم. همان فیلمی که یک تنه آمد و به صدرنشینی چند هفته‌ای قسمت هفتم از مجموعه فیلم‌های «جنگ ستارگان» پایان داد. قسمت دوم از مجموعه فیلم‌های Ride Along آن‌قدر برنامه‌ی اکران‌اش خوب بوده که هنوز هم حسابی می‌فروشد و در سومین هفته ی اکران‌اش جزو بالانشین‌های جدول هفتگی برترین و پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس به‌شمار می‌رود. فیلم سینمایی Ride Along 2 را «تیم استوری» باهوش ساخته و برای کارگردانی فیلم‌اش همان فرمول‌های قدیمی را که برای ساختن قسمت اول از آن‌ها استفاده کرده بود، عینا تکرار کرده.

005-1

فیلم سینمایی Ride Along 2 در هفته‌ای که گذشت ۷۸۰ سالن سینمای‌اش را از دست داد. از دست دادن این تعداد سالن سینما برای یک فیلم میان رده و باقی ماندن در نیمه‌ی بالایی جدول برترین‌های باکس آفیس، خودش اتفاق جالبی است. خصوصا که این تعداد سالن‌های کم‌تر باعث شدند تا Ride Along 2 در سومین هفته‌ی اکران‌اش در مقایسه با هفته‌ی پیش از آن ۳۲.۳ درصد کم‌تر بفروشد. قسمت دوم از مجموعه فیلم‌های Ride Along اکران خارجی‌اش را هم آغاز کرده و در سینماهای خارج از خاک آمریکا موفق شده ۱۸ میلیون دلار بفروشد. با این حساب جدیدترین عرصه‌ی هنرنمایی «آیس کیوب»، خواننده و بازیگر آمریکایی تا این لحظه موفق شده است ۷۱.۳ میلیون دلار بفروشد و موفقیتی مثال‌زدنی برای سازنده‌هایش رقم بزند. فیلم سینمایی Ride Along 2 از کاربران سایت IMDB نمره‌ی میانگین ۵.۸ از ۱۰ را گرفته. اما منتقدان و کارشناسان سینمایی برای‌اش نمره‌ی ۱۲ از ۱۰۰ را از مجموع ۸۴ نقد درنظر گرفته‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

004

۴. The Finest Hours

هفته‌های اکران: ۱/ فروش هفته‌ی گذشته: ۱۰.۲

فیلم سینمایی The Finest Hours دومین تازه وارد جدول باکس آفیس این هفته و جدیدترین ساخته‌ی «کریگ گیلسپی»، کارگردان استرالیایی است. فیلم سینمایی The Finest Hours در نخستین هفته‌‌ی اکران‌اش ۳۱۴۳ سالن سینما را در اختیار گرفت. رقمی که نشان می‌دهد سینماداران آمریکایی حساب ویژه‌ای روی جدیدترین فیلم سینمایی بلند گیلسپی باز کرده‌اند. فیلم هم در نخستین هفته‌ی اکران‌اش ۱۰.۲ میلیون دلار فروخت تا مستقیم روی سکوی چهارم جدول هفتگی باکس آفیس قرار بگیرد. فیلم هم‌زمان فروش خارج از آمریکای خودش را البته به‌شکل محدود آغاز کرده است. فیلم سینمایی The Finest Hours در نخستین هفته‌ی اکران‌اش در خارج از خاک آمریکا ۱.۶ میلیون دلار فروخت تا مجموع فروش فیلم را به ۱۳.۷ میلیون دلار برساند.

004-1

ماجراهای فیلم از روی داستانی واقعی اقتباس شده. داستانی که در کتاب The Finest Hours: The True Story به رشته‌ی تحریر درآمده است. قصه درباره‌ی عملیات نجات اعضای گارد ساحلی ایالات متحده‌‌ی آمریکا در سال ۱۹۵۲ میلادی است که تلاش می‌کنند خدمه‌ی کشتی اس‌اس پندلتون را که در جریان حادثه‌ای می‌رود تا غرق بشود را نجات بدهند. گیلسپی برای ساخت این فیلم از هنرپیشه‌های کار درستی مثل «کریس پاین» و «کیسی افلک» استفاده کرده است تا فروش فیلم‌اش را تضمین کند. البته فیلم مورد توجه طرفداران سینما هم قرار گرفته است. کاربران سایت IMDB به فیلم تازه وارد جدول برترین‌ها و پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس به طور میانگین نمره‌ی ۷.۲ از ۱۰ را داده‌اند. البته منتقدان هم از فیلم خوش‌شان آمده و برای‌اش میانگین نمره‌ی ۶۰ از ۱۰۰ را درنظر گرفته‌اند که در این گیر و دار فیلم‌های نه‌چندان قابل توجه، نمره‌ی بدی به‌نظر نمی‌رسد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

003

۳. Star Wars: The Force Awakens

هفته‌های اکران: ۷/ فروش هفته‌ی گذشته: ۱۱.۱ میلیون دلار/ مجموع فروش ۷ هفته‌ی گذشته: ۸۹۵ میلیون دلار

رتبه‌ی سوم جدول برترین‌ها و پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس این هفته در میان تمام فیلم‌هایی که در این جدول حضور دارند قدیمی‌تر و باسابقه‌تر است. این برای هفتمین هفته‌ی متوالی است که جدیدترین قسمت از مجموعه فیلم‌های «جنگ ستارگان» در میان سه فیلم برتر جدول پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس قرار گرفته است. مطمئنا پیش خودتان می‌گویید یک فیلم باید خیلی بفروشد تا بتواند برای این مدت جایگاه‌اش را حفظ کند. این اتفاق دقیقا برای «نیرو برمی‌خیزد» افتاده و در هفت هفته‌ای که از اکران‌اش می‌گذرد موفق شده است تنها در خاک ایالات متحده‌ی آمریکا ۸۹۵.۷ میلیون دلار بفروشد. البته نیرو برمی‌خیزد در هفته‌ای که گذشت ۸۰۹ سالن سینما را از دست داد. این تعداد سالن در میان تمام فیلم‌هایی که سالن‌های سینمای‌شان را از دست داده‌اند یک رکورد به‌شمار می‌رود. همین کم شدن تعداد سالن‌های نمایش فیلم هم روی فروش‌اش تاثیر گذاشته و باعث شده تا در مقایسه با هفته‌ی پیش از آن ۲۱ درصد کم‌تر بفروشد.

003-1

در هفته‌های قبل بارها در مورد رکوردشکنی‌های نیرو برمی‌خیزد در فروش‌اش برای‌تان گفتیم. نیرو برمی‌خیزد پرفروش‌ترین فیلم تاریخ باکس آفیس است و تا این لحظه هیچ فیلمی موفق نشده ۸۹۵ میلیون دلار بفروشد. در عرصه‌ی فروش جهانی هم نیرو برمی‌خیزد در شرف ثبت یک رکورد تاریخی است. نیرو برمی‌خیزد اگر همین‌طور به فروش‌اش ادامه بدهد طی چندین هفته‌ی آینده می‌تواند فروش جهانی‌اش را به مرز ۲ میلیارد دلار برساند. تنها دو فیلم در تاریخ موفق شده‌اند بیش‌تر از ۲ میلیارد دلار بفروشند: آواتار و تایتانیک. نیرو برمی‌خیزد تا این لحظه با استقبال خیلی خوب سینمادوستان مواجه شده و توانسته از مجموع ۴۱۸ هزار رای کاربران سایت IMDB نمره‌ی ۸.۴ از ۱۰ بگیرد. کارشناسان و منتقدان سینمایی هم حسابی فیلم را تحویل گرفته‌اند و برای‌اش نمره‌ی میانگین ۹۲ از ۱۰۰ را ثبت کرده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

002

۲. The Revenant

هفته‌های اکران: ۶/ فروش هفته‌ی گذشته: ۱۲.۷ میلیون دلار/ مجموع فروش ۶ هفته‌ی گذشته: ۱۳۸.۵ میلیون دلار

احتمالا برای‌تان جالب است که فیلم سینمایی The Revenant جدیدترین ساخته‌ی «الخاندرو گونسالس اینیاریتو»، فیلم‌ساز مشهور مکزیکی را در رتبه‌ی نخست جدول باکس آفیس این هفته نمی‌بینید. فیلم سینمایی The Revenant با تمام شایستگی‌های‌اش، همان‌طور که هفته‌ی پیش هم پیش‌بینی کرده بودیم نتوانست بیش از یک هفته در صدر جدول باکس آفیس دوام بیاورد و با از راه رسیدن یک انیمیشن کار درست، سکوی اول را تقدیم کرد. انیمیشنی که در ادامه درباره‌اش سخن خواهیم گرفت.

ریزش سالن‌های سینمای The Revenant هم آغاز شده و این فیلم خوش‌ساخت در هفته‌ای که گذشت ۳۸۱ سالن سینما را از دست داد. البته این تعداد ریزش در مقایسه با تعداد سالن‌هایی که نیرو برمی‌خیزد از دست داده چندان هم به‌چشم نمی‌آید. کاهش تعداد سالن‌های سینما کاهش فروش ۲۰ درصدی را برای The Revenant به‌همراه داشته. فروش The Revenant در خاک آمریکا و در خارج آن تقریبا برابر است. جدیدترین ساخته‌ی اینیاریتو در شش هفته‌ای که از اکران‌اش می‌گذرد موفق شده است ۱۴۲ میلیون دلار در سینماهای خارج از ایالات متحده بفروشد. با احتساب ۱۳۹ میلیون دلاری که فیلم در آمریکا فروخته، مجموع فروش The Revenant به ۲۸۲ میلیون دلار بالغ می‌شود. چیزی در حدود دو برابر بودجه‌ای که برای ساخت این فیلم مصرف شده است.

002-1

همان‌طور که پیش‌تر بارها تکرار کردیم، The Revenant از شانس‌های اصلی کسب جوایز مختلف آکادمی اسکار هم هست. بسیاری معتقدند «لئوناردو دی کاپریو» به‌خاطر بازی در این فیلم اولین اسکار تاریخ بازیگری‌اش را دریافت خواهد کرد. فیلم سینمایی The Revenant در میان سینمادوستان هم حسابی گل کرده و کاربران سایت IMDB به‌طور میانگین نمره‌ی ۸.۳ از ۱۰ را برای‌اش درنظر گرفته‌اند. هم‌چنین کارشناسان و منتقدان سینما هم برای این فیلم نمره‌ی میانگین ۸۳ از ۱۰۰ را ثبت کرده‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

001

۱. Kung Fu Panda 3

هفته‌های اکران: ۱/ فروش هفته‌ی گذشته: ۴۳

می‌رسیم به رتبه‌ی شماره‌ی یک جدول برترین‌ها و پرفروش‌ترین‌های باکس آفیس که از راه رسید و با فروش چشم‌گیرش فیلم‌های کاردرستی مثل قسمت هفتم از مجموعه فیلم‌های جنگ ستارگان و The Revenant را به رتبه‌های پایین‌تر منتقل کرد. قسمت سوم از مجموعه انیمیشن‌های «پاندای کونگ‌فوکار» (Kung Fu Panda) در اولین هفته‌ی اکران‌اش تنها در ایالات متحده موفق شد ۴۳ میلیون دلار بفروشد تا با اقتدار در صدر جدول برترین و پرفروش‌ترین فیلم‌های جدول باکس آفیس قرار بگیرد. البته برای نمایش این انیمیشن مورد انتظار چیزی نزدیک به ۴ هزار سالن نمایش درنظر گرفته شده بود که در میان تمامی فیلم‌هایی که در هفته‌ی گذشته در خاک ایالات متحده برنامه‌ی اکران داشتند یک رکورد محسوب می‌شود.

001-1

برنامه‌ی اکران جهانی پاندای کونگ‌فوکار ۳ هم‌زمان با آمریکا آغاز شده است و همین موضوع باعث استقبال بیش‌تر سینما دوستان غیرآمریکایی شده است. قسمت سوم از مجموعه انیمیشن‌های پاندای کونگ‌فوکار تنها در عرض یک هفته موفق شده است در خارج از خاک آمریکا ۷۵ میلیون دلار بفروشد تا مجموع فروش این انیمیشن را به ۱۱۸ میلیون دلار برساند. البته برای ساخت این انیمیشن حسابی هزینه شده و با وجود این فروش چشم‌گیر، هنوز هزینه‌های ساخت فیلم سربه‌سر نشده است. بودجه‌ی ساخت پاندای کونگ‌فوکار ۳ چیزی در حدود ۱۴۵ میلیون دلار بوده. در مقام مقایسه بودجه‌ی صرف شده برای ساخت این انیمیشن حتی از The Revenant هم بیش‌تر است.

تا این‌جای کار سینما دوستان از پاندای کونگ‌فوکار ۳ حسابی راضی بوده‌اند و برای‌اش نمره‌ی میانگین ۸.۱ از ۱۰ را در سایت IMDB درنظر گرفته‌اند. منتقدان و کارشناسان سینمایی هم از فیلم خوش‌شان آمده و برای‌اش نمره‌ی ۸۰ از ۱۰۰ را درنظر گرفته‌اند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

000

پیشنهاد سینمایی این هفته:

همان‌طور که پیش‌تر هم گفتیم، از این هفته قصد داریم در انتهای مقاله‌ی معرفی و بررسی فیلم‌های برتر جدول باکس آفیس، یک فیلم را هم برای تماشا توصیه کنیم. فیلمی که پیش‌تر خودش در میان ۱۰ برتر باکس آفیس بوده و نسخه‌ی با کیفیت‌اش هم به تازگی در اختیار سینما دوستان قرار گرفته است.

000-1

پیشنهاد سینمایی این هفته، فیلم سینمایی ۳۳، جدیدترین ساخته‌ی «پاتریشیا ریگن» است که در اوایل آذر ماه امسال برنامه‌ی اکران‌اش آغاز شده بود. فیلم سینمایی ۳۳ در نخستین هفته‌ی اکران‌اش موفق شد رتبه‌ی پنجم جدول برترین‌های باکس آفیس را به خودش اختصاص بدهد و حتی در هفته‌ی دوم هم موفق شد خودش را در میان ۱۰ برتر جدول باکس آفیس حفظ کند. فیلم ماجراهای واقعی گیر افتادن ۳۳ معدنچی در ۷۰۰ متری معدنی در کشور شیلی را روایت می‌کند. ۶۹ روز طول کشید تا متخصصان معدن بتوانند این معدن‌چیان را نجات بدهند. فیلم سینمایی ۳۳ با نگاهی شبه مستند به تمام جوانب این حادثه می‌پردازد و با ساختار جذاب‌اش می‌تواند تا انتها بیننده‌ها را پای نمایشگر نگه دارد. اگر فکر می‌کنید این فیلم می‌تواند برای‌تان مناسب باشد، الان بهترین زمان برای به تماشا نشستن آن است.

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۸ دیدگاه
  1. Avatar hedieh

    تشکر بابت زحماتتون

  2. Avatar محمد

    ممنون
    عالی بود

  3. Avatar bijan9

    من به شدت با معرفی فیلم هفته مخالفم و واقعا این حرفتون زشته که گفتین مطمعن بشیم نسخه با کیفیتش برای دانلود وجود داره!!! درسته کشور ما جز سه کشوریه که کپی رایت توش رعایت نمیشه اما این درست نیست که شما از تریبون یک نهادی که با تکنولوژی روز جلو میره این کارو ترجویجش کنین، لطفا این حرفای تحریمو فلانو بذارین کنار که خودتون میدونین مسخرست و فقط توجیه کردنه الان خیلی راحت میشه انواع گیفت کارت و پی پال رو تو ایران تهیه کرد و باهاش از فلیکر فیلم گرفت.

    1. Avatar Sahariiiii

      تو برو گیفت کارت بخر و ازونجا استفاده کن!ما با دانلود خیلی راحت تریم.
      بله واسه ی اونا ۱دلار،١٠دلار چیزی نیست اما واسه ما خیلیه!فک کن بخوای از ایتونز البوم ی خواننده رو بگیری اقریبا ١٠-١۵ دلاره!یعنی چقدر؟افرین خوشبینانه ٣٠-۴۵تومن!!!!بعد اینجا بخوای از خواننده های ایران حمایت کنی سی دیشون چقدره؟۵-۶تومن!!!
      پس من ترجیح میدم برم دوتا سی دی از خواننده ها یا فیلم هایی ک ساخته میشه بخرم تا برم خداتومن بدم واسه ی فیلم خارجی!هر وقت درامدم اونقدر خوب شد راجب حرف تو هم فکر میکنم!!!

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه